Galletas de Chocolate Navideñas
Ingredientes:
- 300 gr. fariña.
- 125 gr. de manteiga (temperatura ambiente)
- 70 gr. de azucre
- 2 ovos
- 150 gr. de chocolate en pó
Preparación:
1. Poñer nun bol a manteiga, o azucre, os ovos batidos e o chocolate en pó. Bater co batedor eléctrico ou cunha barilla. Agora engadir pouco a pouco la fariña, seguir batindo ata que se faga una masa, se nun momento dado la batedora non pode, amasar a man.
2. Agora deixamos enfríar no frigorífico 30 minutos a bola de masa que fixemos. Sacámola, collemos un pouquiño e estiramos co rodillo, poñendo papel de forno tanto arriba como debaixo da masa. Metemos a masa estirada outra vez no frigorífico uns minutos. Logo sacámola, cortamos cos cortadores de pastas ea o forno.
3. Hai que vixiar as galletas, cando están tostadiña xa se poden sacar. Mellor facelas a unha temperatura moi baixa para que no se queimen.
4. Finalmente decoramos con bolígrafos alimenticios de cores.
AQUI TEDES AOS PEQUECOCIÑEIROS!!!!
![Click to play this Smilebox tarjeta](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_sckeTi0qV0U0EJxSyDCFRFTbxYjh4QI1h5xToCORMp1eHyu6nXAh4sZzbYMYlsdp3Gm_cV0eFL2Lx2b4jGnA0F0hSFzngoXCRVEvVKRquuDopdUM9ltYZBM0KL=s0-d) |
![Create your own tarjeta - Powered by Smilebox](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_u3Wyfcs54xHe0d6hjT-ELqgkNZmXO5i6gKc42s_pMi1NgCdlVddeouOZm2ziGGTBG3WB1gwWfJigEE7tBX_-St0xZpxfRJK0Y18ExVOMR0hnoSlLN4jOg6mcFe9p-SDQTQiqBZzE4DnOHGSMnG00lsCA=s0-d) |
This tarjeta personalized with Smilebox |