Galletas de Chocolate Navideñas
Ingredientes:
- 300 gr. fariña.
- 125 gr. de manteiga (temperatura ambiente)
- 70 gr. de azucre
- 2 ovos
- 150 gr. de chocolate en pó
Preparación:
1. Poñer nun bol a manteiga, o azucre, os ovos batidos e o chocolate en pó. Bater co batedor eléctrico ou cunha barilla. Agora engadir pouco a pouco la fariña, seguir batindo ata que se faga una masa, se nun momento dado la batedora non pode, amasar a man.
2. Agora deixamos enfríar no frigorífico 30 minutos a bola de masa que fixemos. Sacámola, collemos un pouquiño e estiramos co rodillo, poñendo papel de forno tanto arriba como debaixo da masa. Metemos a masa estirada outra vez no frigorífico uns minutos. Logo sacámola, cortamos cos cortadores de pastas ea o forno.
3. Hai que vixiar as galletas, cando están tostadiña xa se poden sacar. Mellor facelas a unha temperatura moi baixa para que no se queimen.
4. Finalmente decoramos con bolígrafos alimenticios de cores.
AQUI TEDES AOS PEQUECOCIÑEIROS!!!!
![Click to play this Smilebox tarjeta](https://lh3-testonly.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_vfzrrKZmv7-Lo8nmQVFD4ERjmQgZMcaea29l1GBdmXiXbIi1MuPYspBitrY8njLAQgNRtAAfnQOh7qGj2IA61YHk0iu0m5P6Z0TnmRLpLk6VLkEVDka2D6EqFW=s0-d) |
![Create your own tarjeta - Powered by Smilebox](https://lh3-testonly.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_vf0bhNaIAsF9O7t1VBMNwBoA2KJ2BcoCGVRzsHAjii1pvPNuN08Uqvod3StEEIJIor14VrWHFbd5Y3uTEv153JkcSy2k594KV-HKisSGxaDbcOW5K0OiDFGqlo2fjaDlz1880R7hR4YZ2VEBNc8j2aOQ=s0-d) |
This tarjeta personalized with Smilebox |